Free demo at you sport club
We love to help you: (+32) 03 4344272
We deliver your lining material personally

ALCOHOL HANDGEL 80% -10 L met pomp **** 10% korting vanaf 2 stuks

Réf.: 12075

DESINFECTERENDE ALCOHOL HANDGEL 80 (80% ALCOHOL) BESCHERM UZELF EN UW COLLEGA'S TEGEN HET CORONAVIRUS (COVID-19) EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE ERKENDE DESINFECTERENDE HANDGEL ! 10 liter Met Pomp


 


GRATIS LEVERING IN BELGIÊ


 

Disponibilité : En stock

HT 139,95 € TTC 148,35 €
HT 139,95 € TTC 148,35 €
- +
  • Gratuite expédition à partir de €300

Description

Alcohol HAND GEL 80 betreft een efficiënte en erg geconcentreerde desinfecterende handgel (80 %) met een verfrissende en bevochtigende werking tot diep in de poriën van de huid. Alcohol HAND GEL 80 is eenvoudig aan te brengen, voor gebruik van handontsmetting in de strijd tegen de verdere verspreiding van Covid-19, overwegende de pathogene en besmettelijke aard van Covid-19. Overwegende dat hydroalcoholische producten op dit moment de enige beschikbare producten zijn om snel en efficiënt een breed gamma aan micro-organismen te bestrijden die aanwezig kunnen zijn op de handen. Door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen wordt het celmembraan van de micro-organismen letterlijk vernietigd. Toepassing : voetbalclubs, scholen, verpleging, thuisverzorging, laboratoria, grootkeukens, horeca, kinderopvang, werkvloer, thuis… Alcohol HAND GEL 80 is zeer universeel inzetbaar, daar waar zuivere handen belangrijk zijn. Geef het Coronavirus geen kans en gebruik Alco Gel 80 of Alco Liquid 80 telkens als u niest of net voor u in contact komt met voedsel. Door de selectie van hoogwaardige bestanddelen is deze gel zacht voor de handen. Product goedgekeurd door het FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu als hand ontsmettingsmiddel (PT 1 + PT 2) in het kader van de bestrijding van Covid 19 (Coronavirus).

Information additionnelle

Qualité Non
epaisseur de fil Non

Besoin de conseils?

(+32) 0475 450222
info@footline.be

Démo gratuite?

[Editeer via CMS > Statische blokken (Identifier: block_product_page_left)] Souhaitez-vous une démonstration gratuite sur votre site à votre club de sport? C'est possible! Après la démo, vous pouvez appliquer les lignes vous-même.
Demandez votre démo gratuite