Free demo at you sport club
We love to help you: (+32) 03 4344272
We deliver your lining material personally

ALCOHOL LIQUID 80 % -10 L met Kraantje **** 10% korting vanaf 2 stuks

Réf.: 12076

OOK IN UW CLUB BESCHERMT ALCOHOL LIQUID 80 % UW MEDEWERKERS DOOR TOEPASSING OP TRAINGSMATERIAAL, BALLEN. DESINFECTERENDE ALCOHOL LIQUID 80 % (80% ALCOHOL) BESCHERM UZELF EN UW COLLEGA'S TEGEN HET CORONAVIRUS (COVID-19) EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE ERKENDE DESINFECTERENDE LIQUID !


 


GRATIS LEVERING IN BELGIË

Disponibilité : En stock

HT 129,95 € TTC 137,75 €
HT 129,95 € TTC 137,75 €
- +
  • Gratuite expédition à partir de €300

Description

Alcohol Liquid 80 % betreft een efficiënte en erg geconcentreerde desinfecterende alcoholvloeistof (80 %) met een verfrissende en bevochtigende werking tot diep in de poriën van de huid. Alcohol Liquid 80 % is eenvoudig aan te brengen, voor gebruik van handontsmetting in de strijd tegen de verdere verspreiding van Covid-19, overwegende de pathogene en besmettelijke aard van Covid-19. Overwegende dat hydroalcoholische producten op dit moment de enige beschikbare producten zijn om snel en efficiënt een breed gamma aan micro-organismen te bestrijden die aanwezig kunnen zijn op de handen. Door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen wordt het celmembraan van de micro-organismen letterlijk vernietigd. Toepassing : verpleging, thuisverzorging, laboratoria, grootkeukens, horeca, kinderopvang, werkvloer, thuis… Alcohol Liquid 80 % is zeer universeel inzetbaar, daar waar zuivere handen belangrijk zijn. Geef het Coronavirus geen kans en gebruik Alcohol Liquid 80 % telkens als u niest of net voor u in contact komt met voedsel. Product goedgekeurd door het FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu als hand ontsmettingsmiddel (PT 1 + PT 2) in het kader van de bestrijding van Covid 19 (Coronavirus). Alcohol Gel 80% is specifiek ontwikkeld voor gebruik op de handen. Hou je niet zo van gel op je handen ? Geen probleem, met Alcohol Liquid 80 % bieden we een vloeibaar alternatief dat dezelfde doeltreffende werking heeft als de gel. Bovendien kan Alcohol Liquid 80 % ook gebruikt worden om oppervlakken op kantoor te desinfecteren. Denk maar aan receptiedesks, bureaus, toetsenborden, computermuizen,heftrucks, transpallet … Ook in uw CLUB beschermt Alcohol Liquid 80 % uw medewerkers door toepassing op het trainingsmateriaal, ballen, …

Information additionnelle

Qualité Non
epaisseur de fil Non

Besoin de conseils?

(+32) 0475 450222
info@footline.be

Démo gratuite?

[Editeer via CMS > Statische blokken (Identifier: block_product_page_left)] Souhaitez-vous une démonstration gratuite sur votre site à votre club de sport? C'est possible! Après la démo, vous pouvez appliquer les lignes vous-même.
Demandez votre démo gratuite