• Search…

 • Over Footline

  Footline ontstond in 2012 uit een grenzeloze passie voor voetbal op een perfect groene grasmat. Wat begon met verf voor de belijning van voetbalvelden, groeide uit tot een totaalaanbod voor voetbalclubs. Vandaag vind je bij Footline alles voor sportveldbelijning, alsook voetbalgoals, voetbalmaterialen en andere tools.

  Footline voetbalmateriaal

  Kwaliteit van Pitchmark

  We zijn exclusief verdeler van het gerenommeerde merk Pitchmark voor belijningsverf en belijningstoestellen. In Europa vertrouwen al tal van topclubs op Pitchmark voor de belijning van hun voetbalveld…. zelfs tijdens het EK in 2016 was Pitchmark de partner voor de belijning van de voetbalvelden.

  Voetbalmaterialen van A tot Z

  Footline is een one-stop shop voor de volledige uitrusting van elke voetbalclub, van amateur tot prof. Voetballen, voetbalgoals en voetbalnetten, trainingsmateriaal, beregening tot zelfs verzorgingsproducten … Je vindt het allemaal in onze webshop. Dankzij onze snelle, persoonlijke service en sterke prijs-kwaliteitverhouding kunnen we talloze voetbalclubs en sportdiensten over heel België tot onze tevreden klanten rekenen. Wij ondersteunen de greenkeepers en vele vrijwilligers met het juiste materiaal en de ervaring om de lijnen op het voetbalveld uit te zetten. Het scoren laten we aan de spelers over!

  Footline goal
  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping